Restauranger mat och catering

Köttkvarnsguiden har de redskap som krävs för att mala färs

Köttkvarnsguiden har de redskap som krävs för att mala färs

Du har säkert själv besökt köttdisken i din lokala livsmedelsbutik flertalet gånger. Som du säkert då känner till är disken fullkomligt fullmatad med förpackningar med kött som är hårt packat i förpackningen. Flera av de olika köttbitarna har till och med grånat till följd av den oxidering som sker inuti varje förpackning. Inte sällan är den malda nötfärs du kan köpa i butiken dessutom väldigt mager. Om du vill kunna lägga vantarna på en bättre färs bör du därför klicka dig in på https://Köttkvarnsguiden.se och sedan börja mala din egen!

Genom att mala din egen färs får du garanterat en högre kvalitet

Det finns också ett annat scenario som skiljer sig åt en hel del från det som vi har beskrivit ovan. Du går då fram till disken hos din lokala slaktare eller delikatessbutik. Där ber du om ett prima stycke kött, till exempel högrev eller någon annan lite finare styckningsdetalj. Köttet är då inte grått utan snarare rött och fint. Vad du får är helt enkelt en väldigt hälsosam och fin muskel där fuktigheten inuti köttet fortfarande finns kvar på insidan. Detta till skillnad från de grå och torra köttbitarna som du hittar i köttdisken hos din matvarubutik.

När du kommer hem kan du sedan skära upp det kalla köttet, plocka fram din köttkvarn och börja mala. Du stoppar ner köttet i kvarnen och sätter igång malandet. Vad du då får fram är en högkvalitativ och fin färs att vara stolt över. Detta scenario är naturligtvis att föredra framför att öppna upp en trist förpackning med grå och torr färs som du har köpt i butiken!

3 goda skäl att besöka Köttkvarnsguiden och klicka hem en köttkvarn idag

Det finns många goda skäl att köpa en köttkvarn via Köttkvarnsguiden och börja mala din egen färs. Till fördelarna hör till exempel att du vill:

  • Undvika hästkött, gammal färs som har packats om eller andra tråkigheter som de större livsmedelskedjorna ibland ertappas med att tillhandahålla.
  • Kunna göra en riktigt fin hamburgare gjord på en finfin färs med hög fetthalt.
  • Veta exakt vilka köttprodukter du faktiskt stoppar i din kropp.

Om du känner igen dig i påståendena ovan bör du genast införskaffa vad som krävs för att börja mala din egen färs!